Witaj, ja jestem posiadaczem grzybka jako¶ od blisko dwóch tygodniu, kolega z Niemiec mi przywióz³. Wiêc za du¿o na temat wypowiedzieæ siê nie mogê w zwi±zku z moim krótkim do¶wiadczeniem.
Smak jak dla mnie to jak ma¶lanka, twój smak móg³ wynikaæ z tego, ¿e jak wspomnia³a¶ grzybek nie by³ w zbyt dobrym stanie, mo¿e siê odradza³ i dlatego by³ taki smak na pocz±tku, dodam i¿ smak siê nie zmienia ewentualnie kwa¶nieje je¶li grzybek jest za du¿y (trzeba wtedy nadwy¿kê wyrzuciæ b±d¼ podarowaæ) w stosunku do objêto¶ci mleka.
Zawsze mo¿esz postawiæ jedn± szklankê z grzybkiem, a drug± obok bez i mo¿esz porównaæ smak i wygl±d oraz podzieliæ siê obserwacjami.
A czy jest skuteczny? Musisz przekonaæ siê sama. Jak wiadomo ludzie zachwalaj± grzybka, wiêc co¶ w tym jest, oczywi¶cie s± tak¿e ci którzy powiedz± i¿ grzybek jest nieskuteczny, niestety ci ludzie nadal my¶l± i¿ grzybka siê je i zalewa wod± hehe
Znajomy, który mi da³ owego grzybka stwierdzi³ i¿ owy wywar wyregulowa³ mu w znaczynym stopniu ci¶nienie, cholesterol i trawienie, wiêcej zaobserwowaæ nie by³ w stanie.
Najlepiej pij grzybka 20 dni, resztê miesi±ca rób przerwê i podziel siê oberwacjami w³asnego samopoczucia np po miesi±cu b±d¼ dwóch