Forum na temat grzybka tybetañskiego
Grudzieñ 23, 2024, 10:34:56 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Forum zosta³o uruchomione!
 
  Strona g³ówna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
  Poka¿ wiadomo¶ci
Strony: [1]
1  Kategoria ogólna / Dyskusja ogólna / Odp: Jakie stosowaæ mleko : Maj 05, 2014, 13:41:51
A ja stosujê mleko ro¶linne, konkretnie kokosowe zrobione z wiórków kokosowych.
Normalnie siê ukwasza, smakuje jak kefir. Nie wiem jak grzybek bêdzie rós³ na tym mleku, ale póki co dzia³a (trzy ukwaszenia), wiêc chyba nie jest ¼le. Czyta³am, ¿e równie¿ mleko migda³owe siê sprawdza, ale na migda³ach z marketu niezbyt wysz³o, wiêc najpierw musze kupiæ jakie¶ ³adne, ekologiczne.
Strony: [1]
Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

kluczzmierzchu maniacraft wataha-dahabiga-indaha exoticsavanna polskiserwersluzb